Английска езикова школа

Школа по английски

 

Нашата школа е с утвърдена над 13 годишна практика в преподаването на английски език за деца от 1 до 12 клас. Езиковото обучение се извършва от специалист с вече доказан успех в обучението на ученици, благодарение на прилагането на индивидуален подход.

В школата „И баба знае…” в Народно читалище „Пенчо Славейков – 1919” – Малашевци София децата не творят с готови материали. Те се учат да правят домашен пластелин, работят със солено тесто, с което правят фигурки - досущ като керамичните. Ползват материали като ролка от тоалетна хартия, празни пластмасови бутилки или кутийки от кисело мляко. Дори и празните картонени кутии от яйца им вършат работа. Идеята ни е децата да преоткриват околната среда. Да бъдат изобретатели. Да се научат, че подарък за любим човек не трябва да е  много скъп или марков, а да е направен с много търпение и любов от техните ръце.

За децата, които имат натоварена учебна седмица школата предлага часове в съботния ден. Има възможност за ученици от 8 клас в паралелките с разширено изучаване на английски език да бъдат подготвени за изпити.

Изучаването на език при нас се осъществява в малки групи от курсисти. Това гарантира висока ефективност и отлични резултати. Месечната такса е по джоба на всеки – 35,00лв.